93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicologia Online

La psicologia online també està disponible en el Gabinet Psicològic Mataró.

Proporcionem la professionalitat i serietat dels nostres psicòlegs mitjançant el tractament psicològic online. Un psicòleg online a la seva disposició estigui on estigui. Amb el nostre servei de teràpia online, podrà obtenir més facilitats amb totes les garanties de professionalitat i serietat del nostre centre de psicologia. Ens adaptem a tu, amb les mateixes garanties de sempre.

Com realitzem la teràpia de psicologia online?

La teràpia online és una metodologia recent, que consisteix en el tractament de pacients amb diferents problemes psicològics aprofitant els avantatges que ens proporciona les noves tecnologies. Existeixen molts aliats que ens proporcionen els avanços tecnològics necessaris per a aquesta teràpia, com el servei de videoconferència skype, encara que podem adaptar-nos a les necessitats de cada pacient. 

Per a això, primer necessitem acordar un cita per realitzar la teràpia online. Els nostres psicòlegs especialitzats realitzen tractaments aquí on estiguis de la mateixa manera en la qual es realitzen els tractaments presencials.

La psicologia online funciona?

El tractament d'ajuda psicològica online sol despertar molts dubtes o inquietud sobre la seva efectivitat, doncs la majoria de persones pensen que la seva eficàcia és menor que la de la teràpia convencional. 

Gens més lluny de la realitat: Internet ens permet arribar allà on estiguis, quan ho necessitis, amb els mateixos professionals i metodologia habituals. Després de més de 15 anys d'experiència realitzant teràpies de psicologia online hem obtingut la mateixa taxa d'efectivitat que amb el tractament habitual.

Avantatges de la psicologia online

La falta de temps o les dificultats per desplaçar-se poden ser un impediment a l'hora d'acudir a la seva cita amb el seu psicòleg habitual. El servei d'ajuda psicològica online permet realitzar la seva teràpia amb comoditat estigui on estigui, sense desplaçaments i amb major intimitat. Ja sigui com a metodologia complementària al seu tractament habitual, com una teràpia puntual o com una fórmula de teràpia continuada, ens adaptem a les seves necessitats. 

Si desitja utilitzar aquesta forma de tractament, només s'ha de posar-se en contacte amb el nostre centre i li donarem dia i hora per a la seva visita online.