93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

26/04/2016

Els mites sexuals femenins

MITES SEXUALS FEMENINS

A continuació enumerem diverses idees que tant els homes com les dones solen considerar <> sobre la vida sexual humana. Diem que aquestes idees són mites quan els trobem en gent que està en teràpia, perquè són idees que no es adecuan a persones reals. No obstant això, és difícil renunciar a aquests mites, que gairebé semblen amb vida pròpia, i que es presenten de sobte al moment més... [+]


15/04/2016

Imatge corporal i autoestima després de la maternitat

ELS CANVIS EN LA MATERNITAT

La maternitat comporta un enorme canvi pel cos i per la ment. I això és del tot inevitable. Tota dona s’ha de preparar doncs per assumir tots aquests canvis, per tal que siguin el menys traumàtics possible.

Durant les 40 setmanes de gestació, el cos de la dona es va transformant d’una forma espectacular per poder atendre les... [+]


31/03/2016

Els traumes del passat i el seu efecte en el present

Quan parlem de traumes generalment la gent tendeix a pensar en successos horribles ocorreguts en la vida d'una persona, esdeveniments realment forts i impactants que deixen marcat a un individu, com les guerres, les violacions, episodis de violència i altres. Però un trauma no és només això i de fet no sempre aquests successos es processen com a traumàtics.

L'ésser humà és capaç de processar o d'assimilar les coses... [+]


21/03/2016

L'addicció a les noves tecnologies

L’ADICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES
L’aparició de les noves tecnologies en els darrers anys ha anat acompanyat de l’aparició d’una nova addicció, l’addicció a les noves tecnologies. Aquesta addicció fa referència a la necessitat d’estar connectat al telèfon, al whatsapp, a les xarxes socials, als videojocs, a Internet, a xats, etc.
Aquestes conductes, a l’inici produeixen plaer en la persona, però... [+]