93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

11/07/2016

Ajudar a millorar l'autoestima dels nens

Un fill és el tresor més preuat que es pugui tenir en la vida. Tant volem als nostres fills que el que més sol preocupar als pares és que aquests fills aconsegueixin la felicitat. Per poder ser feliç, és clau tenir una bona autoestima.

Molts són els pares que acudeixen a la nostra consulta de psicologia a Mataró per saber què poden fer per millorar l'autoestima i la seguretat personal dels seus fills.
[+]


04/07/2016

3 mètodes eficaços per a combatre la depressió

La depressió és un problema seriós i de gran presència entre la població. El trastorn depressiu major afecta al voltant del 6 per cent de la població occidental adulta i és la principal causa d'incapacitació laboral.

La depressió pot sorgir d'una combinació de susceptibilitat biològica, unida a les experiències de la primera infància que fan a la persona més vulnerable, a més dels esdeveniments vitals estresantes de major... [+]


28/06/2016

L'ansietat per menjar. Com controlar-la.

Els trastorns de conducta alimentària estan associats sempre o gairebé sempre a problemes emocionals. 

Aquests problemes emocionals solen traduir-se en la presència d'ANSIETAT. 

Però no solament les persones amb un trastorn alimentari pateixen ansietat,. L’ansietat és una cosa que en algun moment qualsevol persona... [+]


07/06/2016

Afrontament del dolor

La hipervigilància (autoconsciència o autoatenció cap al propi funcionament mental o corporal) és un estat comú en les persones que pateixen dolor o han patit dolor. Molts autors defensen la importància central de l'autoatenció o atenció selectiva cap al funcionament mental o corporal com un predisponent o una conseqüència de l'ansietat, de manera que té un paper central en la percepció del dolor i el manteniment del mateix. 


UTILITAT... [+]