93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

12/09/2016

Por a parlar en públic? Supera-ho!

T'aterroriza la idea de donar una xerrada en públic, pronunciar un discurs en unes noces, fer un examen oral o exposar un treball davant els teus companys de treball?

La por escènica és una cosa molt habitual, s'estima que el 75% de la població sofreix algun sentiment d'ansietat i nerviosisme en parlar en públic, la qual cosa es coneix com glosofobia, però molts no saben com fer-li front.

Quedar-se en blanc, la sudoració, el bloqueig muscular, l'augment... [+]


29/08/2016

El poder de la resiliència

EL PODER DE LA RESILIÈNCIA

"LA RESILIÈNCIA ÉS LA RESISTÈNCIA ENFRONT DE L'ADVERSITAT I LA CAPACITAT DE RECONSTRUIR-SE"

La resiliència és la capacitat per afrontar l'adversitat i aconseguir adaptar-se bé davant les tragèdies, els traumes, les amenaces o l'estrès sever.

La resiliència és la capacitat que té una persona o un grup de recuperar-se enfront de l'adversitat... [+]


22/08/2016

Problemes per prendre decisions?

TENS PROBLEMES A l'HORA DE PRENDRE DECISIONS?

La incapacitat per prendre decisions pot comportar importants interferències en la teva vida social i laboral. No siguis insegur, descobreix com agafar el toro per les banyes i aprendre a prendre les teves pròpies decisions.

Quan estem enfront d'una situació que considerem difícil en la nostra vida personal o professional, moltes vegades la presa de decisions pot causar estrès, ansietat... [+]


25/07/2016

Solució a l'anorgàsmia femenina

L'anorgàsmia femenina, és un problema més comú del que la gent pot pensar.

L'anorgàsmia femenina és la impossibilitat d'aconseguir l'orgasme estant present el desig i excitació durant la relació sexual. Popularment se li crida frigidesa, concepte ja en desús en sexologia i no adequat, ja que fa referència a la falta de desig i excitació, per la qual cosa parlem de termes diferents.

Afecta al... [+]