93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

01/02/2017

Entrevista a Cristina Martínez al Diari Ara

Cristina Martínez, directora i psicòloga del Gabinet Psicològic Mataró és entrevistada pel diari Ara per parlar sobre les addiccions ben vistes.


Poden seguir el següent enllaç per accedir a la notícia completa:

http://www.ara.cat/societat/perill-addiccions-ben-vistes_0_1733226689.html
[+]


25/01/2017

Què són els malsons i com afrontar-los

QUÈ SÓN ELS MALSONS?

Tothom té malsons de tant en tant, tant els adults com els nens.

Un malson és un mal somni. És un somni que pot provocar intensa por, ansietat o desconcert, però els malsons no són reals, ni són premonicions de coses dolentes que hagin de passar ni poden fer mal.

Quan dormim, el nostre cervell no deixa de funcionar, tot el contrari. Ocorren diferents fases de somni, incloent el somni REM (de... [+]


18/01/2017

El perdó

Quan una parella discuteix i es tira en cara coses del passat una vegada i una altra és perquè algun dels dos o tots dos no saben com perdonar a l'altre.


Per això, perdonar acaba sent tot un repte, perquè quan una persona t'agredeix emocionalment en forma de traïció, engany, insult, etc., la reacció natural que ens neix és la de defensar-nos i respondre a aquest atac.
I és que perdonar no és cosa fàcil. Per què?... [+]


04/01/2017

Cristina Martinez al programa 8 al dia de 8TV

Ahir dia 3 de gener, la nostra directora i psicòloga del Gabinet Psicològic Mataró, Cristina Martínez, va ser entrevistada al programa de televisió 8 al dia de Josep Cuní de 8TV. 

Va parlar sobre com la boira i la falta de sol que aquests últims dies estan sofrint els habitants de la zona de Lleida afecta en el seu estat d'ànim. I és que la falta d'hores de sol està demostrat que provoca una disminució de la producció de l'hormona serotonina,... [+]