93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

22/07/2013

Guia per a plantejar els problemes a la parella

Per a que una relació de parella funcioni adequadament, una de les coses més important és saber plantejar els problemes a la parella  per tal de poder arribar a un bon acord i que l'altre membre de la parella no es senti atacada quan exposem el problema que ens preocupa.


1. COMENÇAR SEMPRE AMB ALGUNA COSA POSITIVA
(Un elogi pel seu aspecte, reconèixer el seu esforç... facilita l'aproximació agradable... [+]


15/07/2013

Recomanacions per a superar el pensament obsessiu

Per lliurar-te de les obsessions i el pensament obsessiu hi ha diverses idees fonamentals que has de tenir en compte:

1. Tu i la teva ment no sou la mateixa cosa.

2. El treball de la teva ment consisteix a generar tot tipus d'idees, algunes bones, altres dolentes, algunes racionals, altres irracionals, absurdes o sense sentit, i algunes aterridores. Això no pots controlar-ho. Tu no decideixes que idea genera o no la teva ment.

3. El teu treball consisteix... [+]


08/07/2013

Recomanacions per a mantenir una bona relació de parella

Una relació de llarga durada pot conservar molt de l'encant dels primers temps, per aconseguir-ho es necessita creativitat, vèncer la mandra i les còmodes rutines. Deu recomanacions per mantenir viva l'emoció i la il·lusió.

1. Cada dia en actitud de conquesta

Donar per fet que ja s'ha guanyat la partida i que no cal fer res més per conquistar a l'altre, és el primer pas per a la deterioració de la relació. Recordar... [+]


01/07/2013

Pautes per fer front al problema de la ludopatia

Per resoldre i superar un problema amb els jocs d’atzar, cal tenir voluntat ferma de canviar el comportament. Aquesta secció us ofereix algunes claus i recomanacions per mantenir el problema a ratlla.
Consells per mantenir els jocs d’atzar sota control
Adquirir certs hàbits saludables, adoptar determinades actituds o fer-vos algunes normes en relació amb el joc us pot ajudar a mantenir sota control el comportament amb els jocs d’atzar. Alguns... [+]