93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

18/12/2013

Les compres compulsives

Durant les festes nadalenques hi ha qui gasta més del que pot, però existeix una part de la població pels quals aquestes dates només són una excusa perfecta per comprar de tot i a tota hora. El fet de comprar una mica més del compte és una cosa normal, donada la societat en la qual ens movem, però aquesta activitat es pot convertir en alguna cosa perillosa i fins i tot patològica.

S'entén per compra compulsiva un trastorn... [+]


09/12/2013

El tractament de la depressió major

El adecuado régimen asistencial en el tratamiento del enfermo depresivo consiste en una asistencia de carácter ambulatorio.
Con los intervalos indicados, variables de unos enfermos a otros, los enfermos acudirán al centro médico, sin necesidad de dejar su hogar ni, casi nunca, abandonar su trabajo.
Si bien es el psiquiatra el médico que dispone de una formación integral suficiente, biológica, psicológica y de interacción personal para hacerse cargo de estos... [+]


04/12/2013

El Trastorn Bipolar

També conegut com a trastorn maniaco-depressiu. Es caracteritza per canvis severs en l’estat d’ànim que duran varies setmanes o mesos i són més intensos que els que podem sentir la majoria de nosaltres.

Aquests canvis són:

-          Depressions: sentiments de depressió... [+]