93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

24/04/2014

Consells per desconectar de la feina

En molts casos quan s'acaba la jornada laboral i un problema queda pendent pot fer que quedi en la nostra ment i ens persegueixi al llarg del dia. Com a conseqüència, pot ser que estiguem fent altres activitats com passejar, comprar el menjar o veure una pel·lícula, i estiguem pensant en aquest problema que va quedar pendent. En principi això no hauria de ser extremadament perjudicial sempre que això no afecti a les teves relacions personals.

Però... [+]


19/04/2014

El joc Candy Crush crea addicció

Ajuntar tres caramels iguals per avançar en el marcador. La mecànica del joc no podria resultar més simple. Les fruites de la'escurabutxaques de tota la vida es converteixen en caramels i s'adapten a les plataformes del segle XXI. Ara bé, com manipula la famosa aplicació el nostre cervell per mantenir-nos enganxats?

La dimensió aconseguida pel fenomen Candy Crush ha portat a la comunitat científica a buscar resposta a aquesta pregunta i tractar d'explicar... [+]


17/04/2014

Síndrome amotivacional

L'aparició d'aquesta síndrome es deu al consum habitual de marihuana en dosis

regulars i suficients per produir intoxicació durant un període major de sis mesos.

Podent provocar en els joves una simptomatologia caracteritzada per la passivitat,

apatia, conformisme, aïllacionisme, introversió, pèrdua dels ideals i de les ambicions

personals, falta d'emoció o interès en les coses, indiferència pel que ocorre al... [+]


10/04/2014

Com fer amics si no ets molt sociable

No tots som persones sociables, però això no significa que no necessitem de l'amor humà i companyia. Pot ser que necessitem esforçar-nos una mica més, però totes les persones tenim l'habilitat de fer i mantenir amistats duradores. Abans d'etiquetar-te com un “solitari”, llegeix aquest article per aprendre com fer amics i ser sociable no important el tímid, callat i pessimista que puguis ser.

Part 1 de 2: Superar reserves... [+]