93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

28/04/2014

Entrevista a Cristina Martínez el dia 30 d'abril a TVE 2

Dimecres que ve dia 30 d'abril de 2014, la directora del Gabinet Psicològic Mataró serà entrevistada en el magazine informatiu diari que s'emet en TVE 2 a les 19:20 hores. La psicòloga parlarà sobre l'addicción al treball, les seves característiques i conseqüències més importants.

L'addicció al treball consisteix en una necessitat excessiva i incontrolable de treballar de forma compulsiva, amb una total incapacitat per desconnectar... [+]


24/04/2014

Consells per desconectar de la feina

En molts casos quan s'acaba la jornada laboral i un problema queda pendent pot fer que quedi en la nostra ment i ens persegueixi al llarg del dia. Com a conseqüència, pot ser que estiguem fent altres activitats com passejar, comprar el menjar o veure una pel·lícula, i estiguem pensant en aquest problema que va quedar pendent. En principi això no hauria de ser extremadament perjudicial sempre que això no afecti a les teves relacions personals.

Però... [+]


19/04/2014

El joc Candy Crush crea addicció

Ajuntar tres caramels iguals per avançar en el marcador. La mecànica del joc no podria resultar més simple. Les fruites de la'escurabutxaques de tota la vida es converteixen en caramels i s'adapten a les plataformes del segle XXI. Ara bé, com manipula la famosa aplicació el nostre cervell per mantenir-nos enganxats?

La dimensió aconseguida pel fenomen Candy Crush ha portat a la comunitat científica a buscar resposta a aquesta pregunta i tractar d'explicar... [+]


17/04/2014

Síndrome amotivacional

L'aparició d'aquesta síndrome es deu al consum habitual de marihuana en dosis

regulars i suficients per produir intoxicació durant un període major de sis mesos.

Podent provocar en els joves una simptomatologia caracteritzada per la passivitat,

apatia, conformisme, aïllacionisme, introversió, pèrdua dels ideals i de les ambicions

personals, falta d'emoció o interès en les coses, indiferència pel que ocorre al... [+]