93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

15/04/2015

Exercici per m illorar l'autoestima

Des del Gabinet Psicològic Mataró et proposem un exercici per millorar la teva autoestima. Si tens problemes d'autoestima, posa't en contacte amb nosaltres. Som psicòlegs especialistes a millorar l'autoestima en poques sessions.

L'autoestima és una experiència íntima, és el que jo penso i sento sobre mi mateix.
La nostra capacitat per desenvolupar l'autoestima és innata, ja que estem dotats de pensament i tenim dret a esforçar-nos... [+]


02/04/2015

Cannabis i Trastorn Bipolar

El cànnabis afavoreix l'aparició de símptomes maníacs i depressius en persones amb trastorn bipolar.

Investigadors del Centre Spectrum per a la Recerca de Salut Mental de la Universitat de Lancaster (Regne Unit), en col·laboració amb membres de la Universitat de Manchester, han mostrat que el consum de cànnabis pot afavorir l'aparició de símptomes maníacs i depressius en persones amb trastorn bipolar.

Per dur a terme l'estudi, liderat per la doctora... [+]


25/03/2015

Atur i depressió

Els adults joves aturats tenen tres vegades més risc de depressió, en comparació dels seus homòlegs, troba un estudi recent.

“La desocupació i la depressió es relacionen de forma significativa entre els adults joves”, va dir l'autora capdavantera, Robin McGee, de la Facultat de Salut Pública Rollins de la Universitat de Emory, a Atlanta.

“Segons els resultats, no sabem si la desocupació contribueix a la depressió o la depressió a la... [+]


19/03/2015

Reaccions a l'estrès

COM REACCIONEM DAVANT L'ESTRÈS

L'estrès és un fet habitual en les nostres vides. No pot evitar-se, ja que qualsevol canvi al que hàgim d'adaptar-nos representa estrès. No obstant això, en pensar en fets estressants, sempre acudeixen a la ment successos negatius com a dany, malaltia, separació, mort d'un ésser estimat, sense adonar-nos que un succés positiu pot arribar a ser igualment estressant (per exemple... [+]