93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs la Roca del Vallès

Si  busques psicòlegs a la Roca del Vallès o en altres poblacions del Vallès Oriental, a Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.

El nostre centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia està situat en el centre de la ciutat de Mataró (a poc més de 10 quilòmetres de la Roca del Vallès).  

Oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles i treballem, entre uns altres, amb la Teràpia Cognitiu Conductual i la Teràpia EMDR, per la qual cosa podem proporcionar una resposta totalment personalitzada per a cadascun dels nostres pacients. 

El nostre equip de professionals està format per psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs. Tots ells compten amb la formació, a l'experiència clínica i les aptituds necessàries per al diagnòstic i tractament de diferents trastorns psicològics.

Què és un psicòleg?  Com pot ajudar-me en el meu cas?

El psicòleg  és un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta de les persones

Els psicòlegs utilitzen una gran varietat de tractaments fonamentats en evidències per millorar la qualitat de vida i ajudar a superar diferents trastorns als seus pacients. Generalment es recorre a la teràpia com a tractament i, malgrat que existeixen diferents tipus de teràpia, el psicòleg s'encarregarà d'escollir la que permeti tractar amb més efectivitat el problema del pacient. 

Entre les teràpies més habituals, podem trobar, per exemple, la cognitiva, la conductual o la cognitiu-conductual. En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat. 

A més, també oferim teràpia familiar i teràpia de parella. A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat

Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives i la seva recuperació o substitució per aconseguir una vida normal. 

Així doncs, si busques psicòlegs en la Roca del Vallès per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.

Com pot ajudar-me un psicòleg amb el meu fill? 

A Gabinet Psicològic Mataró oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies infantils i juvenils, com, per exemple, ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera. També comptem amb professionals preparats per treballar amb nens que ha sofert casos de bullying o assetjament escolar, etcètera. 

Consulta'ns el teu cas sense cap tipus de compromís. Ens encarreguem d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills. Si busques psicòlegs en la Roca del Vallès i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.