93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Sant Pol de Mar

Necessites un psicòleg a Sant Pol de Mar o la seva àrea més propera? No busquis més. Gabinet Psicològic Mataró és just el que necessites.

El nostre centre se situa a la ciutat de Mataró, a només 16 quilòmetres (uns minuts amb cotxe) de Sant Pol de Mar..     

En el nostre centre psicològic podràs trobar professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs especialitzats en el tractament de diferents trastorns i problemes psicològics. Oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles en tota la comarca del Maresme, Valls Oriental, Barceloní nord i zones properes.   

El nostre equip multidisciplinari de professionals treballa de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients. A més, som especialistes en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, la qual cosa ens permet aportar un tractament 100% personalitzat i exclusiu per a cada cas concret. Gràcies a això podem aconseguir resultats en períodes molt breus de temps en tot tipus de pacients.   

Per això, si estàs buscant psicòlegs a Sant Pol de Mar i localitats veïnes, podem ser la solució al teu problema.  

Què em pot oferir Gabinet Psicològic Mataró?

Els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia. Per això,  la seva activitat professional se centra en el tractament de diferents patologies i trastorns psicològics, tant referent a la psicologia per a nens i adolescents, com en el cas dels adults o de les persones de la tercera edat.   En el nostre centre pots trobar ajuda per al tractament de trastorns com la ansietat, la depressió, els trastorns de la conducta alimentària, les addiccions, etc.   

També abastem el camp de la neuropsicologia infantil i juvenil, la neuropsicologia d'adults i la neuropsicologia de la tercera edat. Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives i el seu posterior tractament per a la recuperació o substitució de les mateixes amb la finalitat d'aconseguir una vida normal.   

En el camp de la psicologia infantil i juvenil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens, joves i adolescents, com poden ser l'ansietat infantil, la depressió infantil, els trastorns del llenguatge, els trastorns d'aprenentatge, la enuresis, els problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. A més, també oferim teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar crisi de parella, duels per la pèrdua d'un familiar, separacions, canvis de residència… i moltes altres situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella o en l'entorn familiar i que afecten a tots els seus membres.   

Si creus que podem ajudar-te, consulta’ns el teu cas. Ens ocuparem d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats, les de la teva família o de les dels teus fills.   

Així que, si busques psicòlegs a Sant Pol de Mar i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te. Consulta'ns sense cap compromís.