93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Canet de Mar

Estàs buscant psicòlegs a Canet de Mar o en altres poblacions de la comarca del Maresme?

Si la teva resposta és sí, en Gabinet Psicològic Mataró pots trobar just el que necessites.     

El nostre centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia està situat molt prop de Canet de Mar. Concretament, se situa a Mataró (a poc més de 12 quilòmetres de Canet) i amb bones comunicacions amb aquesta població.     

Està especialitzat en assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adults i parelles en tota la comarca del Maresme i zones properes.   

El nostre centre està format per un equip professional que inclou psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs. Tots ells amb una àmplia formació i una gran experiència en diferents camps de la psicologia i la psiquiatria. 

A més, en el Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, per la qual cosa podem proporcionar una resposta totalment personalitzada per a cadascun dels nostres pacients. 

La nostra filosofia consisteix també en intentar aconseguir resultats en períodes molt breus de temps. Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Canet de Mar, podem ser just el que necessites. 

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?   

Si estàs buscant assistència psicològica, és molt probable que en alguna ocasió t'hagis fet aquesta pregunta. La veritat és que un psicòleg és un professional dedicat a l'estudi i tractament dels comportaments humans.    

Entre el seu àmbit d'actuació s'inclou el diagnòstic, la teràpia i en el tractament de la salut mental i emocional   En el cas de Centre Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologies i trastorns. 

Treballem  tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

Així doncs, si busques psicòlegs a Granollers o poblacions properes per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.     

A més, també oferim teràpia familiar,  per ajudar-te en casos de separació, mort d'un familiar, mudances de ciutats, malalties greus en el si de la família, etc. I també teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella (gelosia, infidelitats, falta de comunicació…).   A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat.     

Com pot ajudar un psicòleg al meu fill?   

En el cas de la psicologia infantil, en Gabinet Psicològic Mataró oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies.     

Així, podem ajudar als teus fills en casos d'ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

El nostre equip de professionals també pot ajudar-te si creïs que el teu fill està sofrint problemes com bullying o assetjament escolar, etcètera. Si busques psicòlegs a Granollers i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te. No dubtis a consultar-nos el teu cas.