93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Sant Vicenç de Montalt

Vives en el Maresme? Si  busques psicòlegs a Sant Vicenç de Montalt o en altres poblacions de la comarca, en Gabinet Psicològic Mataró pots trobar just el que necessites.

Som un és centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia, situat en el centre de la ciutat de Mataró (a poc més de 7 quilòmetres de Sant Vicenç de Montalt).  Oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles en tota la comarca del Maresme i zones properes.   

El nostre centre està format per professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs. Som un conjunt multidisciplinari de professionals i treballem de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients.   

En Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, per la qual cosa podem proporcionar una resposta totalment personalitzada per a cada cas concret, intentant sempre aconseguir resultats en períodes molt breus de temps. Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Sant Vicenç de Montalt, podem ser just el que necessites.  

Què és un psicòleg?  Pot ajudar-me?

El psicòleg  és el professional que es dedica a l'estudi del comportament de les persones. Pot ajudar-te en casos de problemes familiars, problemes de parella, problemes com a estrès o ansietat i també si sofreixes o algú del teu entorn sofreix algun tipus de trastorn.   En funció del seu àmbit d'actuació podem parlar de diferents tipus de professionals de la psicologia:   

  - Psicòlegs clínics: es dediquen al tractament de la salut mental i emocional i a la realització de teràpies en aquest sentit.   

  - Psicòlegs d'empresa: el seu focus és, principalment, el treball i la selecció de personal en grans empreses.   

  - Psicòlegs socials: es dediquen al estudio de grups i també a l'anàlisi de la influència i la importància social sobre el comportament de l'individu.   

  - Psicòlegs educatius: com el seu nom indica, són els professionals que trien en àmbit de l'educació i l'aprenentatge per realitzar la seva activitat.  

  - Neuropsicòlegs: centrats a les bases neurofisiològiques o neurobiològiques del comportament humà.   

En Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en psicologia clínica i neuropsicologia.  El nostre àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologies i trastorns, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

També podem oferir-te teràpia familiar i teràpia de parella totalment personalitzada per ajudar a superar o a assimilar situacions, conflictes, problemes…que tenen lloc una relació de parella o dins de l'anomenat entorn familiar.   

A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat. Per això, no dubtis a consultar-nos si algú del teu entorn sofreix pèrdua o deterioro de funcions cognitives.   

En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera.   

Així doncs, si busques psicòlegs a Sant Vicenç de Montalt per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.   

Explica'ns el teu cas i ho analitzarem per realitzar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills.   Si busques psicòlegs a Sant Vicenç de Montalt i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.