93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Alella

Vives en el Maresme? Si  busques psicòlegs a Alella o en altres poblacions de la comarca, en Gabinet Psicològic Mataró pots trobar just el que necessites.

El nostre centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia se situa centre de la ciutat de Mataró (a poc més de 13 quilòmetres d'Alella ).   Ens dediquem a l'assistència  psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles en tota la comarca del Maresme i zones properes. 

El nostre centre està format per professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs. Som un conjunt multidisciplinari de professionals i treballem de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients. 

En Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, per la qual cosa podem proporcionar una resposta totalment personalitzada per a cada cas concret.

Què és un psicòleg?  Com pot ajudar-me en el meu cas?

Un psicòleg és un professional que es dedica a l'estudi de les conductes humanes. En el seu àmbit d'actuació s'inclou també el tractament de diferents patologies i trastorns. 

Els nostres equip de psiquiatres i psicòlegs compta amb  la capacitació professional i l'experiència clínica per ajudar-te a enfrontar amb efectivitat els problemes de la vida quotidiana o els que es deriven de trastorns de salut mental.   

A més, l'equip de Gabinet Psicològic Mataró treballa amb un amplíssim ventall de tècniques basades en les millores de bestiar investigacions científiques, i sempre considerant els valors, les característiques, i els objectius personals de cada pacient.   

Nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa oferim tractament per a trastorns com a ansietat, depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc. 

També comptem amb teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella o en l'entorn familiar.   

A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat. Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives.   

Si busques psicòlegs a Alella per als teus fills, en el nostre gabinet oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills. Si busques psicòlegs a Alella i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.