93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Masnou

Si  busques psicòlegs al Masnou o en altres poblacions de la comarca, en Gabinet Psicològic Mataró pots trobar just el que necessites.

El nostre centre ofereix assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles. Veuen a conèixer les nostres instal·lacions situades en el centre de Mataró (a poc més de 12 quilòmetres del Masnou) i podràs comprovar de primera mà com treballa el nostre equip de professionals. 

Es tracta d'un conjunt de psiquiatres i neuropsicòlegs amb una completa formació i una àmplia experiència per garantir la millor atenció dels nostres pacients.   En Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, per la qual cosa podem proporcionar una resposta totalment personalitzada per a cada cas concret.  

Què és un psicòleg?  Com pot ajudar-me en el meu cas concret?

Els nostres psiquiatres i psicòlegs compten amb la capacitació professional i l'experiència clínica necessària per ajudar-te a enfrontar amb efectivitat els problemes de la vida quotidiana o els que es deriven de trastorns de salut mental.   

A més, treballem amb un amplíssim ventall de tècniques basades en les millors investigacions científiques, i sempre considerant els valors, les característiques, i els objectius personals de cada pacient.   

Per això, podem ajudar-te en i l tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc.   També oferim als nostres pacients la possibilitat de realitzar teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions complexes en el marc d'una relació de parella o en l'entorn familiar.   

A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat. Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioro de funcions cognitives.  

Com pot ajudar-me Centri Psicològic Mataró en el cas dels meus fills?

En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies infantils i juvenils.   Entre unes altres, podem ajudar-te en el diagnòstic i tractament d'ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

També comptem amb professionals preparats per actuar en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas sense cap compromís. Estarem encantats d'analitzar-ho per ajudar-te a tenir un diagnòstic i proporcionar-te un tractament a mesura per superar la situació per la qual travesses i deixar-la enrere.  

Si busques psicòlegs al Masnou i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.