93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Sant Andreu de Llavaneres

Si vius a Sant Andreu de Llavaneres i busques psicòlegs a la teva ciutat o a la comarca del Maresme, en Gabinet Psicològic Mataró pots trobar just el que necessites.

Per què? Doncs perquè el nostre centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia està situat molt prop de Sant Andreu de Llavaneres, a Mataró (a poc més de 5 quilòmetres).     

En Gabinet Psicològic Mataró oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a adults i parelles, adolescents, nens i persones de la tercera edat en tota la comarca del Maresme i zones properes. 

El nostre centre està format per professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs amb àmplia formació i gran experiència en el diagnòstic i tractament de diferents trastorns i problemes psicològics.

Estem especialitzats, entre altres teràpies, en la Teràpia Cognitiu Conductual i en Teràpia EMDR i mitjançant aquests tractaments intentem sempre proporcionar solucions exclusives i personalitzades als nostres pacients. Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Sant Andreu de Llavaneres, podem ser just el que necessites.

Què és un psicòleg?  Com pot ajudar-me en el meu cas?

El psicòleg  és el professional que es dedica al exercici de la psicologia. Així, podríem dir que si tracta d'un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta de les persones.   

En funció de l'especialització triada, podem parlar de diferents tipus de psicòlegs. Podem diferenciar entre psicòlegs clínics (treballant en teràpia i en el tractament de la salut mental i emocional),psicòlegs industrials o d'empresa: (centrats en el treball i la selecció de personal) o psicòlegs educatius ( orientats a l'educació, la infància, l'escola, els processos d'aprenentatge, etc.).   

En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologia i trastorns. Per exemple, podem ajudar-te en casos d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc.

A més, també oferim teràpies grupals, com a teràpia familiar i teràpia de parella i som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat o tractament de la pèrdua o deterioro de funcions cognitives.   

Si estàs buscant un psicòleg per al teu fill o per a un familiar menor d'edat, oferim tractaments de psicologia infantil per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.  

També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar un tractament personalitzat.  Si busques psicòlegs a Sant Andreu de Llavaneres i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.