93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Premià de Dalt

Vius al Maresme i necessites psicòlegs a Premià de Dalt o zones properes? No busquis més.

En Gabinet Psicològic Mataró podem ser la solució al teu problema. El nostre centre està situat en la localitat de Mataró, a amb prou feines 8 quilòmetres de Premià de Dalt, a pocs minuts amb cotxe i amb bones connexions amb transport públic. 

En Gabinet Psicològic Mataró estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, una especialització gràcies a la qual podem aconseguir una resposta totalment personalitzada a cada cas concret.   

El nostre centre està format per un equip multidisciplinari de professionals de primer nivell, integrat per psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs, entre uns altres. Treballem de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients a la zona del Maresme i molt prop de Premià de Dalt i d'altres poblacions de l'entorn.  

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?

El psicòleg  és el professional que es dedica a exercir la psicologia. De forma molt esquemàtica, podríem dir que si tracta d'un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta de les persones.   No obstant això, no tots els psicòlegs són iguals. En funció de l'àrea d'especialització triada podem parlar de diferents tipus de professionals. Així, podem diferenciar entre:   

  - Psicòlegs clínics: especialitzats en la teràpia i en el tractament de la salut mental i emocional de les persones.   

  - Psicòlegs industrials: orientats cap al treball i la selecció de personal en grans corporacions i empreses.   

  - Psicòlegs socials: els que aborden els processos socials, l'estudi de grups i la influència i la importància social sobre el comportament de l'individu.   

  - Psicòlegs educatius: especialitzats en l'educació, la infància, l'escola, els processos d'aprenentatge, etc.   

  - Neuropsicòlegs: centrats a les bases neurofisiològiques o neurobiològiques del comportament, entre unes altres.   

En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologia i trastorns.   Així, se centren en el diagnòstic i tractament nens i adolescents pro també en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

Altre, també oferim teràpia familiar, per ajudar a solucionar problemes que es donen en el si de la família (separacions, divorcis, trasllats de ciutat, duel per la pèrdua d'un ser estimat, malalties greus d'un o dels membres…) i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella (gelosia, infidelitats…).   

En el nostre centre també podem oferir-te  tractament per a diferents tipus de  trastorns, com poden ser ansietat, depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc.  

Com poden ajudar en Gabinet Psicològic Mataró als meus fills?

En el cas de la psicologia infantil i juvenil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents.   Així, tractem, entre uns altres, trastorns com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera. També podem ajudar-te en casos de bullying o assetjament escolar.   

Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills. Si busques psicòlegs a Premià de Dalt i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.