93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Vilassar de Dalt

Si busques psicòlegs a Vilassar de Dalt o a la comarca del Maresme, en Gabinet Psicològic Mataró trobaràs el que estaves buscant.

El nostre centre està especialitzat en psicologia, neuropsicologia i psiquiatria i estem situats just en el centre de Mataró, per la qual cosa ens pots trobar només a 10 quilòmetres (uns minuts amb cotxe) de Vilassar de Dalt. 

Oferim assistència psicològica i psiquiàtrica i els nostres tractaments són sempre personalitzats, tant per a nens i adolescents com per a adults o parelles. Els nostres professionals, psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs, compten amb la titulació necessària i una àmplia experiència en el tractament de diferents trastorns psicològics i psiquiàtrics.   

A més, estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, la qual cosa ens permet aconseguir una resposta totalment personalitzada per a cada cas concret. Gràcies a això, els nostres pacients poden aconseguir resultats en períodes molt breus de temps. 

Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Vilassar de Dalt, podem ser just el que necessites.   Som un conjunt multidisciplinari de professionals treballant de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients a la zona del Maresme i molt prop de Vilassar de Dalt   i d'altres poblacions de l'entorn.  

Què és un psicòleg?

Un psicòleg  és un professional que es dedica a exercir la psicologia. És a dir, a l'estudi del comportament i la conducta de les persones.   No obstant això, in funció de l'especialització triada i del camp d'estudi en el qual centra la seva activitat, podem parlar de diferents tipus de psicòlegs. Alguns dels més coneguts són els següents:   

  - Psicòlegs clínics: el seu camp d'activitat és la teràpia i el tractament de la salut mental i emocional   

  - Psicòlegs socials: els que aborden els processos socials, l'estudi de grups i la influència i la importància social sobre el comportament de l'individu.   

  - Psicòlegs industrials o d'empresa: la seva especialització se centra el treball i la selecció de personal.   

  - Psicòlegs educatius: el seu enfocament es basa en l'educació, la infància, l'escola, els processos d'aprenentatge, entre uns altres.  

  - Neuropsicòlegs: són els psicòlegs especialitzats a les bases neurofisiològiques o neurobiològiques del comportament humà.   

En el cas de Gabinet Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, ja que el seu treball se centra en el tractament de diferents patologia i trastorns, tant en l'àmbit infantil com en el que relatiu als adults i a persones de la tercera edat. 

A més, també oferim teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella o en l'entorn familiar.   

Per això, si necessites un psicòleg a Vilassar de Dalt   o a la zona del Maresme per al tractament de trastorns d'ansietat, depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.   A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat

Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives i la seva recuperació o substitució per aconseguir una vida normal.   

En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera.   

Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills.   Si busques psicòlegs a Vilassar de Dalt i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.