93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Cabrils

Busques psicòlegs a Cabrils? Llavors, Gabinet Psicològic Mataró pot ser la solució al teu problema.

Som un centre de centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia situat en el centre de la ciutat de Mataró, a amb prou feines 12 quilòmetres de Cabrils i a uns pocs minuts amb cotxe o transport públic.   

Estem especialitzats en assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles. Treballem principalment amb la Teràpia Cognitiu Conductual i també amb  la Teràpia EMDR.  

La nostra filosofia és proporcionar una resposta totalment personalitzada a cada cas que tractem, intentant sempre aconseguir resultats en períodes el més breus possible de temps.  

El nostre de psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs està format per professionals qualificats, amb una àmplia formació i experiència. Per tot això, si cerques o necessites psicòlegs a Cabrils, podem ser la solució per al teu problema.  

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?

Un psicòleg és un professional de la psicologia que té entre les seves funcions, l'estudi del comportament humà. El seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologia i trastorns, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

En Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te en casos d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, També especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat.   

A més, no dubtis a consultar-nos sobre teràpia familiar i teràpia de parella, ja que oferim tots dos serveis per ajudar-te a superar problemes derivats de les relacions sentimentals i problemes que es donen en el marc d'una unitat familiar.  

Com pot ajudar un psicòleg al meu fill?

En el cas de la psicologia infantil, en Gabinet Psicològic Mataró oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents.   

Podem ajudar al teu fill si sofreix trastorns com a ansietat infantil, depressió, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

També podem ajudar-li si passa o ha passat per una experiència de bullying, assetjament escolar, etcètera. Si busques psicòlegs a Cabrils i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, no dubtis a cridar-nos o a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'escoltar el teu cas o el del teu fill, valorar-ho i ajudar-te a trobar una solució per poder deixar enrere aquesta experiència.