93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Cabrera de Mar

Psicòlegs a Cabrera de Mar? In Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.

Som un equip multidisciplinari de professionals del món de la psicologia i la psiquiatria la seu de la qual es troba a la ciutat de Mataró. El nostre gabinet està situat a tan sols 7 quilòmetres de Cabrera de Mar i ofereix assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles.

Treballem, entre altres teràpies, amb la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, i la nostra filosofia es basa en l'atenció personalitzada per proporcionar una solució a la mesura de cada pacient.   

Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Cabrera de Mar, podem ser la solució per al teu problema.  

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?

El terme psicòleg  s'aplica al professional que es dedica a exercir la psicologia. A grans trets i de forma molt ràpida, podríem dir que si tracta d'un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta.   

En funció de la seva especialització, podem parlar de diferents tipus de psicòlegs, com els psicòlegs clínics (especialitzats en la salut mental i emocional i en el seu tractament) i els psicòlegs socials, que aborden els processos socials, l'estudi de grups i la influència i la importància social sobre el comportament de l'individu   

En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia. Per això, el seu àmbit d'actuació es centra en el tractament de diferents patologies i trastorns, com poden ser ansietat, depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc.   

També podem oferir als nostres pacients diferents tipus de teràpia grupal, com a teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions que es viuen dins d'una relació sentimental o en l'entorn familiar.   

A més, podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives, ja que som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat  

Estàs buscant assistència psicològica per al teu fill?

Si la teva resposta és sí, és molt possible que en Gabinet Psicològic Mataró puguem ajudar-te. Oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies infantils, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució...   

També treballem per ajudar a nens o adolescents que sofreixen problemes socials com el bullying, assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas sense cap compromís. Ens encarregarem d'estudiar-ho a fons per proporcionar-te un diagnòstics i un tractament a la teva mesura.   

Ja saps, si busques psicòlegs a Cabrera de Mar i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.