93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Premià de Mar

Busques psicòlegs a Premià de Mar i la seva àrea propera? Sense sortir de la comarca del Maresme, en Gabinet Psicològic Mataró, podem ajudar-te.

El nostre centre se situa en el centre de la ciutat de Mataró, molt prop de Premià (només a 9 quilòmetres de distància).   Es tracta d'un gabinet psicològic integrat per un equip multidisciplinari de professionals especialistes en el diagnòstic i tractament de diferents trastorns.   

Oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles i treballem amb  la Teràpia Cognitiu Conductual i  la Teràpia EMDR. Tots dos sistemes proporcionen molt bons resultats i ens permeten aconseguir una resposta totalment personalitzada a cada cas.   Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Premià de Mar, podem ser la solució per al teu problema.  

Com pot ajudar-me Gabinet Psicològic Mataró?

Els nostres psicòlegs conten amb la formació, la capacitació professional i les aptituds clíniques necessàries per treballar amb pacients i ajudar-los a  enfrontar amb efectivitat els problemes de la vida i de salut mental.  

Els nostres professionals treballen mitjançant la utilització d'una àmplia gamma de tècniques basades en les millors investigacions científiques disponibles, i considerant sempre les característiques personals de cada persona, així com els seus valors, objectius i circumstàncies.   

Per això, podem oferir-te una resposta personalitzada i un tractament ajustat a les teves necessitats. Som especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

A més, també oferim teràpia familiar i teràpia de parella  amb la finalitat d'ajudar a superar o a assimilar situacions com una crisi matrimonial, una separació, la pèrdua d'un ser estimat, un procés de duel… o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella o en l'entorn familiar.   

A més, també treballem en el camp de la neuropsicologia infantil i juvenil, la neuropsicologia d'adults i la neuropsicologia de la tercera edat. Per això, podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterior de funcions cognitives i la posterior recuperació o substitució de les mateixes perquè la persona afectada pugui aconseguir una vida normal.  

Com pot ajudar Gabinet Psicològic Mataró als meus fills?

En el cas dels nens, adolescents i joves, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies, com poden ser, per exemple, l'ansietat infantil, la depressió infantil, els trastorns d'aprenentatge, la enuresis, els problemes de deglución, i un llarg etcètera.   

També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. Així doncs, si busques psicòlegs a Premià de Mar per al tractament d'aquests i altres trastorns no dubtis a consultar-nos.   Explica'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat.   

Si vius a Premià de Mar i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en el Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.