93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Calella

Si busques psicòlegs o assistència psicològica a Calella o a la comarca del Maresme, a Gabinet Psicològic Mataró trobaràs el que estaves buscant. 

Som un és centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia, situat en el centre de Mataró (a amb prou feines 19 quilòmetres de Calella) que ofereix assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles.  

El nostre equip està format per professionals de primer nivell. Així, els nostres psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs compten amb la formació i l'experiència clínica necessària per al tractament de diferents trastorns i per aportar una solució personalitzada per a cada cas concret. 

Estem especialitzats, entre uns altres, en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR i això ens permet aconseguir resultats en períodes molt breus de temps. Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Calella, podem ser la solució per al teu problema. 

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?    

Si estàs buscant assistència psicològica, és molt probable que en alguna ocasió t'hagis fet aquesta pregunta. La veritat és que un psicòleg és un professional dedicat a l'estudi i tractament dels comportaments humans.   

Entre el seu àmbit d'actuació s'inclou el diagnòstic, la teràpia i en el tractament de la salut mental i emocional   En el cas de Centre Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologies i trastorns. Treballem  tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.   

Així doncs, si busques psicòlegs a Granollers o poblacions properes per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos  

A més, també oferim teràpia familiar,  per ajudar-te en casos de separació, mort d'un familiar, mudances de ciutats, malalties greus en el si de la família, etc. I també teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella (gelosia, infidelitats, falta de comunicació…).   

A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat.   

Com pot ajudar un psicòleg al meu fill?    

En el cas de la psicologia infantil, en Gabinet Psicològic Mataró oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies.   

 Així, podem ajudar als teus fills en casos d'ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   

El nostre equip de professionals també pot ajudar-te si creïs que el teu fill està sofrint problemes com bullying o assetjament escolar, etcètera. Si busques psicòlegs a Granollers i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te. No dubtis a consultar-nos el teu cas.