93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Arenys de Mar

Si necessites psicòlegs a Arenys de Mar o a la comarca del Maresme, no busquis més. 


Gabinet Psicològic Mataró és un centre de psicologia situat en el centre de la ciutat de Mataró, molt prop d'Arenys de Mar (uns 10 quilòmetres) i amb bones connexions amb aquesta ciutat.   

Estem especialitzats en l'assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles i nostre centre està format per professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs.   

Estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i en funció dels casos treballem també amb la Teràpia EMDR. La nostra filosofia és proporcionar una resposta totalment personalitzada a cada cas o pacient que tractem. 

Per això, en la mesura del possible, intentem sempre aconseguir resultats en períodes molt breus de temps.   Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Arenys de Mar, podem ser la solució per al teu problema. 


Què és un psicòleg? Pot ajudar-me?   


Podríem definir al psicòleg com un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta de nens i persones adultes.   En funció de la seva especialització podem parlar de diferents tipus de psicòlegs. Així, entre els més habituals podem destacar:   

  - Psicòlegs clínics: dedicats al tractament de la salut mental i emocional.

  - Psicòlegs d'empresa: centrats en el treball i la selecció de personal.   

  - Psicòlegs socials: especialitzats en l'estudi de grups i la influència social sobre el comportament de l'individu.   

  - Psicòlegs educatius: se centren en tot el relacionat amb l'educació, la infància, l'escola, els processos d'aprenentatge, etc.  

  - Neuropsicòlegs: l'especialització del qual consisteix a les bases neurofisiològiques o neurobiològiques del comportament.   

En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologia i trastorns, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat.

Per això, si busques psicòlegs a Arenys de Mar per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.   

A més, som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat. Pel que també treballem amb pacients que  han sofert la pèrdua o la deterioració de funcions cognitives. 

En aquests casos, ens centrem en la recuperació o substitució d'aquestes funcions per aconseguir una vida normal.   Dins del nostre catàleg de serveis, també podem destacar la teràpia familiar i teràpia de parella . Ambdues orientades a tractar problemes derivats de la relació sentimental o de la vida familiar.   

Pot el psicòleg ajudar al meu fill?

Si el teu fill sofreix algun trastorn, té algun problema de conducta o pansa per una situació difícil és molt probable que puguem ajudar-li.   En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.  

També podem ajudar-te si ha passat o es troba immers en problemes de tipus social en l'àmbit escolar, com poden ser el bullying, l'assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas i estarem encantats de analitzar-lo per elaborar un diagnòstic,  proposar-te un tractament personalitzat i ajudar-te a deixar enrere el teu problema.   

Si busques psicòlegs a Arenys de Mar i la zona del Maresme i el Vallès Oriental, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.