93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Badalona

Necessites psicòlegs a Badalona i la seva àrea de influencia (Barceloní Nord i Maresme)?

In Gabinet Psicològic Mataró trobaràs el que estaves buscant. El nostre equip multidisciplinari de professionals del món de la psicologia pot ajudar-te en el diagnòstic i tractament de diversos trastorns i problemes psicològics, tant infantils com d'adults o de la tercera edat.   

Som un és centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia que té la seva seu en el centre de Mataró (a uns 19 quilòmetres aproximadament de Badalona) i oferim assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles.   

Entre diferents solucions, treballem amb la Teràpia Cognitivo Conductual i Teràpia EMDR i el nostre leit motivi és  proporcionar sempre una solució personalitzada a cada cas que tractem.  

Com pot ajudar-me un psicòleg?

El psicòleg  és el  professional que es dedica a exercir la psicologia. Podríem definir-ho com un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta de les persones al llarg de la vida.   

Els nostres professionals són psicòlegs amb una àmplia formació i una basta experiència en el tractament de diferents trastorns i patologies, tant en nens i adolescents com en adults.   

Ss í, el nostre equip està format per especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia i tots ells compten amb una àmplia experiència en el tractament de trastorns d'ansietat, depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc,.   

També oferim diferents modalitats de teràpia grupal, como poden ser la teràpia familiar i la teràpia de parella, pensades per aportar solucions a problemes matrimonials o de família.   

En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.   També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera.   

Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills.   

Si busques psicòlegs a Badalona i la zona del Maresme i el nord de la comarca del Barceloní, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.