93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Psicòlegs Mataró

Si busques psicòlegs a Mataró i la seva àrea d'influència, en Gabinet Psicològic Mataró trobaràs el que estaves buscant. 


Som un és centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia, situat en el centre de Mataró, que ofereix assistència psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents, adults i parelles.   

El nostre centre està format per professionals de primer nivell: psicòlegs, psiquiatres i neuropsicòlegs. Treballem de forma conjunta per garantir la millor atenció dels nostres pacients. Estem especialitzats en la Teràpia Cognitiu Conductual i Teràpia EMDR, donem una resposta totalment personalitzada a cada cas, aconseguint resultats en períodes molt breus de temps. Per això, si cerques o necessites psicòlegs a Mataró, podem ser la solució per al teu problema.   

Què és un psicòleg i com pot ajudar-me?   


El terme psicòleg  s'aplica al professional que es dedica a exercir la psicologia. A grans trets podríem dir que si tracta d'un especialista en salut mental que estudia el comportament i la conducta.   En funció de la seva especialització, podem parlar de:   

  - Psicòlegs clínics: el que treballa en teràpia i en el tractament de la salut mental i emocional.

  - Psicòlegs industrials o d'empresa: centrats en el treball i la selecció de personal.   

  - Psicòlegs socials: els que aborden els processos socials, l'estudi de grups i la influència i la importància social sobre el comportament de l'individu.

  - Psicòlegs educatius: se centren en tot el relacionat amb l'educació, la infància, l'escola, els processos d'aprenentatge, etc.   

  - Neuropsicòlegs: centrats a les bases neurofisiològiques o neurobiològiques del comportament, entre unes altres. 

En el cas de Centri Psicològic Mataró, els nostres professionals són especialistes en psicologia clínica i neuropsicologia, per la qual cosa el seu àmbit d'actuació és el tractament de diferents patologia i trastorns, tant en el cas dels nens com en el que afecta als adults i a persones de la tercera edat. 

A més, també oferim teràpia familiar i teràpia de parella per ajudar a superar o a assimilar situacions o conflictes que es viuen en el si d'una relació de parella o en l'entorn familiar.   

Així doncs, si busques psicòlegs a Mataró per al tractament de trastorns d'ansietat , depressió, trastorns de la conducta alimentària, addiccions, etc, no dubtis a consultar-nos.   

Som especialistes en neuropsicologia infantil i juvenil, neuropsicologia d'adults i neuropsicologia de la tercera edat. Pel que també podem ajudar-te en el cas de pèrdua o deterioració de funcions cognitives i la seva recuperació o substitució per aconseguir una vida normal.   

En el cas de la psicologia infantil, oferim tractament per a diversos tipus de trastorns i patologies que afecten a nens i adolescents, com a ansietat infantil, depressió infantil, trastorns del llenguatge, trastorns d'aprenentatge, enuresis, problemes de deglució, i un llarg etcètera.  

També podem ajudar-te en casos de bullying, assetjament escolar, etcètera. Consulta'ns el teu cas i estarem encantats d'analitzar-ho per elaborar un diagnòstic i proposar-te un tractament personalitzat a la mesura de les teves necessitats o de les dels teus fills.   Si cerques psicòlegs a Mataró, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.