93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

12/07/2017

Ser pares d'un nen amb TDAH: pautes educatives

A causa de l'alteració a les àrees cerebrals que regulen el control de la conducta i de l'atenció, és freqüent que el TDAH vagi associat amb problemes de conducta que varien en intensitat i freqüència en funció d'altres factors, un d'ells els... [+]


12/07/2017

Característiques i utilitat de la teràpia de grup

En què consisteix la teràpia de grup o tractament grupal? Quins beneficis pot aportar? ¿Es pot fer juntament amb la intervenció individual?

La teràpia de grup és un tipus d'intervenció psicològica on, mitjançant la creació d'un espai d'interacció i col·laboració, es busca dotar, potenciar o modificar els recursos personals i les estratègies d'afrontament amb el principal objectiu de millorar la... [+]


30/06/2017

El meu fill té TDAH, què puc fer com a pare?

El TDAH (o Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat) és un trastorn del neurodesenvolupament i, per tant, de base biològica; no obstant, amb un tractament especialitzat i la col·laboració de la família (entorn proper) i de la escola, podem ajudar a aquests nens a desenvolupar-se amb el TDAH i no malgrat a aquest.


¿QUINES ACTITUTS PODEM PRENDRE COM A PARES?: AFRONTAR EL PROBLEMA DE MANERA EFECTIVA
•  ... [+]


21/06/2017

Com afecten les estacions de l'any al nostre estat d'ànim?

Actualment, i des de fa cert temps, ens trobem patint de forma constant canvis bruscs en el nostre clima, traduït en una disminució i / o augment de la intensitat i freqüència de les diferents condicions meteorològiques i especialment de la temperatura. Això repercuteix directament en el nostre estat d'ànim.

Les condicions climàtiques i especialment la llum exerceixen una gran influència en el nostre estat psicològic... [+]