93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Coaching

El Coaching, o entrenament personal, és un mètode que consisteix a acompanyar, instruir i entrenar a una persona o a un grup.


Aquest acompanyament té com a fi ajudar al subjecte o subjectes a aconseguir complir metes o desenvolupar habilitats específiques.
En funció de qui es dirigeixi, el coaching presa diferents noms i empra diferents mètodes. Així, podem parlar, entre uns altres, de:

  • Coaching personal: que el seu objectiu és millorar les competències de l'individu.
  • Coaching empresarial: centrat en la millora de les empreses, especialment les PYMES.
  • Coaching executiu: orientat a la millora de competències per part del personal qualificat (gerents, executius…).
  • Coaching per al lideratge: pensat per a la formació de líders.
  • Coaching ontològic: modificar el context del client per trobar resultats.
  • Coaching integral: el seu objectiu és que el subjecte abasti una unitat a nivell de la seva ment, comportament i actuació. La idea és integrar els diferents nivells de consciència amb la seva ment inconscient. D'aquesta manera, el subjecte o individu aconsegueix un enteniment de si mateix, els seus objectius i metes.

Com funciona el coaching?


En aquest entrenament personal existeixen dues figures a tenir en compte: l'entrenador (coach), que és la persona que instrueix, forma o guia, i la persona orientada per aconseguir millores personals o professionals i aconseguir objectius i metes.

L'entrenador es compromet amb el seu entrenat en una aliança de col·laboració, establint uns objectius concrets i dissenyant un pla d'acció que els permeti aconseguir-los dins dels terminis establerts. Per mitjà d'aquest pla, es fixen una sèrie de trobades, que es poden combinar també amb altres activitats que ajudin a la finalitat que es busca aconseguir.

Per això, és molt important que s'estableixi una relació basada en la confiança entre tots dos participants.


En què pot ajudar-te?


Aquest mètode té com a objectiu ajudar a la persona entrenada a aconseguir unes metes o objectius. Per això, pot ajudar-te en diferents etapes i moments de la vida, tant referent a la superació personal com a professional.

En el Centre Psicològic Mataró oferim sessions dins de la nostra gamma de serveis. Per això, si cerques Coaching a Mataró o a la zona el Maresme o el Vallès Oriental, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Estarem encantats d'oferir-te un servei orientat a les teves necessitats i pensat per ajudar-te a aconseguir les teves metes i els teus objectius amb l'assessorament i acompanyament d'un coach o entrenador.