93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Reforç Escolar

Si busques un reforç escolar per als teus fills, en Gabinet Psicològic Mataró podem ajudar-te.

En les nostres instal·lacions situades en el centre de la ciutat de Mataró oferim diferents tipus de reforç escolar orientats a satisfer diferents necessitats de nens en edat escolar. 

Així, comptem amb professionals de la psicologia especialment entrenats i formats per realitzar classes per a estudiants de primària. Oferim diferents tipus de classes, tals com:  

 - Classes de reforç escolar a grups reduïts (d'entre 4 i 5 persones) amb personal qualificat que ofereix una atenció personalitzada a l'alumne.

 - Opció de  reforç individual. - Recolzo en tècniques d'estudi i dèficits d'aprenentatge. 

 - Organització i hàbits d'estudi ( incidint també en la planificació del temps). - Motivació cap als estudis. - Treball amb el material de classe, realització dels deures i preparació d'exàmens. 

 - Cursos intensius a l'estiu i preparació d'exàmens de recuperació. Trobaràs els millors professionals per ajudar als teus fills a aconseguir l'èxit en els seus estudis. 

A més, oferim altres serveis dins de l'àmbit de la psicopedagogia, com poden ser les tècniques d'estudi o les reeducacions psicopedagògiques.

Com saber si el meu fill necessita reforç escolar?

En ocasions, els nostres fills poden baixar en el seu rendiment escolar a causa de diferents problemes. No obstant això, la situació pot revertir-se passat un temps o una vegada superat el problema o conflicte que ha motivat un retard en el seu aprenentatge. 

No obstant això, hi ha altres casos en els quals la situació és més greu i pot requerir un reforç extraordinari. És el cas, per exemple, de quan no es poden superar els exàmens, quan els nens se senten frustrats per la seva incapacitat per aprovar o quan perden la capacitat per organitzar-se correctament en els seus estudis. 

Les contínues distraccions també poden ser un indicador de la necessitat de recórrer a un professional. Especialment quan aquestes distraccions suposen un descens en el rendiment escolar. Si el teu fill sofreix algun d'aquests problemes o coneixes a algú que els sofreix, no dubtis a contactar amb nosaltres. 

En Gabinet Psicològic Mataró estarem encantats d'analitzar el teu cas concret  i oferir-te una solució de reforç escolar adaptada a les necessitats concretes del teu fill.