93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

Noticies

07/01/2016

Com aconseguir els propòsits d'any nou

PROPÒSITS D'ANY NOU - PER QUÈ ARA I NO EN UN ALTRE MOMENT?


Quan l'any acaba tendim a mirar enrere i a analitzar què hem assolit al llarg de l'any anterior i què ens agradaria canviar de cara a l'any vinent.

L'inici de l'any suposa per a la gran majoria de la gent, l'inici d'una etapa en que es pot canviar i millorar actituds i conductes.


És molt similar al que succeeix amb aquelles persones... [+]


22/12/2015

Intervenció en Addicció a les Noves Tecnologies (NNTT) en adolescents amb TDAH

Les Noves Tecnologies (NNTT) són una variada gamma d'instruments, eines, canals i suports dedicats exclusivament a l'ús, maneig, presentació, comunicació, emmagatzematge i recuperació d'informació, tant analògica com a digital.

Utilitzats de manera adequada són una eina molt valuosa en el desenvolupament quotidià de la vida, però l'ús incorrecte de les mateixes pot implicar una sèrie de problemes de gran repercussió en la vida d'aquell que la sofreix. [+]


15/12/2015

Problemes psicològics associats al Nadal

COM ENS AFECTA EL NADAL A NIVELL EMOCIONAL

El Nadal és l'època de l'any en que la gent es deprimeix més. Època en que apareixen més sentiments de solitud, estrès, l'ansietat i depressió.

En aquesta època de l'any la depressió i els suicidis augmenten un 40%, així com la venda d'antidepressius, que també augmenta un 40% respecte la resta de l'any.
[+]


07/12/2015

Superar la dependència emocional

Una persona pateix de dependència emocional quan la seva felicitat depèn de la relació que té amb una altra persona o de la consecució d'un determinat objectiu. Normalment aquesta persona no és conscient que té un problema, no obstant això és una cosa que cal abordar. No podem estar pendents que la persona de la qual depenem emocionalment tingui un bon dia o ens faci cas perquè nosaltres estiguem feliços.

Ja està... [+]