93.790.85.96 636 768 455

c/La Riera, 14 5e 1ª
08301, Mataró
Centre Sanitari registrat pel Departament de Salut de la  Gencat

El teu equip de psicòlegs i psiquiatres a Mataró

Eric Badia García - Psicologia d'Adults

ERIC BADIA GARCIA

Nº col·legiat 24309

Psicòleg General Sanitari d’adolescents i adults, terapeuta cognitiu-conductual i terapeuta EMDR amb les següents especialitats:

-        Trastorns d'Ansietat

-        Depressió

-        Trastorns de Conducta Alimentària

-        Addiccions tòxiques i comportamentals (joc patològic, addicció als videojocs, etc.)

-        Trastorns de la Personalitat

-        Trastorns de Conducta

 

És Professor Associat a la Universitat de Barcelona (UB).

Col·labora amb l'equip de recerca del Dr. Guillem Feixas del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de Barcelona (UB).

Participa en tasques de coordinació i gestió del Màster en Psicologia General Sanitària a la Universitat de Barcelona (UB).

 

FORMACIÓ ACADÈMICA

Graduat en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB).

Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona (UB).

Postgrau Actualització en Psicopatologia per la Universitat de Barcelona (UB).

 

Altres cursos de formació:

-        Teràpia EMDR (Eye Moving Desenzitizacion and Reprocessing / Desensibilització i Reprocessament a través de Moviments Oculars) pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

-        Test Rejilla i SCID-I (Strucured Clinical Interview for DSM-IV Axis I Disorders / Entrevista Clínica Estructurada per als Trastorns de l'Eix I del DSM-IV) per la Universitat de Barcelona (UB).

Psicòleg format al Servei Especialitzat en Rehabilitació Psiquiàtrica Intensiva (SERPI) pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat, juntament amb l’Hospital de Mataró.

CONGRESSOS I PUBLICACIONS

Ha assistit i participat en el II International Congress Of Clinical and Health Psychology on Children and Adolescents, a l'Auditori AXA. Amb la següent publicació:

Badia, I., Medina, J.C., Feixas G., Bados A., Magallón-Neri, I., & Evans C. (2016, November). The Spanish version of the YP-CORE (Young Person 's Clinical Outcomes in Routine Evaluation). Oral presentation at the II International Congress of Clinical & Health Psychology on Children and Adolescents, Barcelona, ​​Spain.

Ha publicat un article científic titulat Adaptación y propiedades psicométricas de la versión española del YP-CORE (Young Person’s Clinical Outcomes in Routine Evaluation) / Adaptation and psychometric properties of the spanish version of the yp-core (Young Person’s Clinical Outcomes in Routine Evaluation), en col·laboració amb el Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Universitat de Barcelona (UB). En el citat article es porta a terme el procés de traducció i validació a l'espanyol d'un qüestionari per a població infanto-juvenil, el qual està demostrant una important utilitat a l'hora de detectar a nens i adolescents amb diferents problemes psicològics, així com per valorar el resultat de les intervencions terapèutiques.